Telefoon : +32 (0) 64 52 10 00
FR |  NL |  EN
U bent hier: Onthal » Verpakken

Verpakken

Verpakken, in de strikte zin van de term, is het product van een omhulsel voorzien.

Verpakken en emballeren worden vaak beschouwd als synoniemen, hoewel de term emballage de twee elementaire grondbeginselen van de verpakking en de eindverpakking door elkaar haalt.

De verpakking is het eerste omhulsel van het product, terwijl de eindverpakking een nog grotere verpakking is die onder de beste omstandigheden de veiligheid, de behandeling, het behoud en de opslag van de producten garandeert.

Welke definitie er ook aan wordt gegeven, Pack Center biedt op verpakkingsgebied opties voor het monteren en vullen van de displays, het verzorgen van de eindverpakkingen, de etikettering, het verpakken onder folie, ...

Monteren en vullen van displays

In de logistiek van het verpakken van producten biedt Pack Center ook diensten voor het monteren, verpakken en vullen van uw displays. Dit alles wordt in het magazijn voorbereid, waarbij vervolgens de verpakking van de displays wordt verzorgd.

Het monteren, verpakken en vullen van de displays is een belangrijke en niet te verwaarlozen fase tussen het moment van aankomst van uw goederen en het verzorgen van de verpakking volgens de vooraf vastgestelde criteria, met als doel het optimaliseren van een gerichte distributie naar uw klanten.

Het is mogelijk om deze optie zowel afzonderlijk af te nemen als deze op te nemen in uw all-inclusivepakket.

Verpakken van de verpakking

Omdat elke product in zijn oorspronkelijke verpakking om duurzaamheid en een gegarandeerde bescherming vraagt, kunnen wij u helpen bij het verzorgen van uw verpakkingen.

In werkelijkheid speelt de verzorging van de verpakking een grote en afwisselende rol: de verpakking beschermt het product zodat het zijn kwaliteit bewaart, vereenvoudigt de uitstalling en de herkenning van het product in het verkooppunt, maakt de keuze van de klant tussen meerdere concurrerende producten gemakkelijker en maakt het gebruik van het product na aankoop eenvoudiger.

Dankzij onze ervaring op dit gebied kunnen wij u een complete oplossing bieden dankzij deze extra optie van het verzorgen van verpakkingen.

Het is mogelijk om deze optie zowel afzonderlijk af te nemen als deze op te nemen in uw all-inclusivepakket.
Verpakken onder folie

De machines voor het verpakken onder folie zorgen voor de eindverpakking van uw producten.

Het is mogelijk om deze optie zowel afzonderlijk af te nemen als deze op te nemen in uw all-inclusivepakket.
Etikettering

Binnen het etiketteringsproces kan Pack Center u ook helpen om al uw artikelen te etiketteren op basis van uw eigen referentie.

De etikettering garandeert immers dat de consumenten beschikken over volledige informatie over de inhoud en de samenstelling van de producten. Bovendien moet een etiket ook specifieke informatie bevatten zodat de veiligheid van het gebruik wordt gegarandeerd en elke consument een goede keuze kan maken.

Andere informatie betreft bijvoorbeeld de specifieke kwaliteit van het product, zoals de herkomst of de productiemethode.

De etikettering van al uw artikelen garandeert dus een traceerbaarheid en geschiktheid van het product voor uw doelgroep. Deze fase sluit naadloos aan op het logische vervolg van het verpakken van uw producten en maken het u een stuk gemakkelijker.

Het is mogelijk om deze optie zowel afzonderlijk af te nemen als deze op te nemen in uw all-inclusivepakket.

 Orderverzameling

Tot de logistieke oplossingen van Pack Center behoort eveneens de optie van de orderverzamelingsdienst, ook wel ‘picking’ genaamd. De orderverzameling, die wordt uitgevoerd door onze specialisten die orderverzamelaars worden genoemd, bestaat uit het voorbereiden van een bestelling op een platform aan de hand van de producten die zijn opgeslagen in ons magazijn.
Producten in de voorraad opgezocht, gepakt en vervolgens samengebracht op de plek waar onze orderverzamelaars er een groot pakket van maken. Het maken van dit pakket is de tweede stap in de voorbereiding van de bestelling.


Om eventuele bezorgfouten en afwijkingen in de de voorraad te vermijden, worden tijdens de orderverzameling controlemiddelen gebruikt, zoals scanners, of worden de artikelen vóór het verzenden gewogen.


Onze bestellingsvoorbereiders werken met een pickinglijst. Dit is een lijst waarop de plek van het artikel staat genoemd, inclusief het bijbehorende nummer, de omschrijving en de hoeveelheid die ervan verzameld moet worden.


Elke stap van het bestellingsproces wordt dus verzorgd door Pack Center, waardoor aan uw logistiek alle nodige flexibiliteit en efficiëntie gegeven kan worden. Nog een plus van ons businesscentrum.


Fotogalerij


Dankzij deze fotogalerij kunt u een goed beeld krijgen van de diverse afdelingen en de veelvoudige diensten die Pack Center aan uw bedrijf kan leveren.

Behalve het bezoek van onze website door deze beelden kunt u uiteraard ook een bezoek brengen aan de locatie, zodat u zelf kunt oordelen over alle voordelen van het businesscentrum Pack Center.


 


Site map

Gegevens

Parc Industriel l Z.I. zone C
Rue Adolphe Quetelet
7180 SENEFFE
BELGIUM

Tel. : + 32 (0) 64 52 10 00
Fax : + 32 (0) 64 52 10 09

Ontwikkelt door easy-concept login