Telefoon : +32 (0) 64 52 10 00
FR |  NL |  EN
U bent hier: Onthal » Logistiek

Logistiek

De logistiek is per definitie de activiteit om de fysieke stromen van een bedrijf te beheren, met als doel de middelen ter beschikking te stellen die aansluiten op de vastgestelde behoeften. Deze logistiek wordt uitgevoerd met inachtneming van de economische voorwaarden, het verwachte kwaliteitsniveau van de dienstverlening en de als goed bekend staande veiligheidsvoorwaarden.

De doelstellingen van de logistiek laten zich als volgt samenvatten:

 • Op korte termijn: het optimaliseren van elke stap van de fysieke stromen, wat inhoudt:
  • de exploitatie van de commerciële verwachtingen op zeer korte termijn en van de orderportefeuille;
  • de vaststelling van de bevoorradings- en productieprogramma’s;
  • de planning van de bezorgingen;
  • de regeling na verkoop en de distributie van de reserveonderdelen;
  • de voortzetting van de exploitatie door de invoering van een onderhoudsplan.
 • Op middellange termijn: in het perspectief van de actieplannen en de budgetten richt de logistiek zich op:
  • het vaststellen van de acties waarmee de logistieke kosten van de diensten die de onderneming wil ontwikkelen, gecontroleerd kunnen worden;
  • het adviseren van de managers zodat zij de operaties kunnen kiezen die de onderneming zelf moet verzorgen en de operaties die de onderneming beter kan onderaanbesteden;
  • het flink bijdragen aan de optimalisering van de investeringskosten of van het bedrijfskapitaal van de onderneming.
 • Op lange termijn: in een perspectief op lange termijn is de doelstelling van de logistiek:
  • de organisatie helpen met het beheersen van de complexiteit, de onzekerheid en de termijnen die het gevolg zijn van het toenemende aantal product/marktcombinaties;
  • de kennis van de invloed van de logistieke aspecten op de exploitatiekosten van de klanten en de organisatie steeds bijwerken.


Distributie  centrum

U wilt de voorraad of de bevoorrading van uw goederen organiseren? Pack Center definieert zich als DE partner en is gelijkwaardig aan een distributiecentrum. Ondanks een steeds groeiend aantal verzoeken om te werken volgens de ‘just in time’-methode, kan ons distributie- en opslagcentrum op een efficiënte manier en in real time aan deze eis voldoen.

Dit distributiecentrum, dat een functioneel hulpmiddel is binnen uw gedecentraliseerde logistiek, functioneert idealiter als een draaischijf voor de aankomst of de verspreiding van uw goederen en pakketten, wat bij Pack Center des te eenvoudiger verloopt dankzij een snelle toegang vanaf ons centrum tot snelwegen, spoorwegen en kanalen.

Breng eens een bezoek aan ons distributiecentrum. U kunt dan met eigen ogen de oplossing zien die wij u voorstellen.


 

Opslag / bewaring

Omdat de opslagruimte in bedrijven vaak niet groot genoeg is of omdat u uw opslagplaats niet meer kunt uitbreiden, heeft Pack Center DE oplossing voor het veilig opslaan en bewaren van uw goederen. Onze 15.000 m2 staan immers tot uw beschikking met een laad- en losvoorziening dankzij zijn 8 platforms.

Pack Center helpt u bij het afhandelen van uw logistieke zorgen door het dagelijkse beheer ervan te vereenvoudigen!

Breng eens een bezoek aan ons distributiecentrum. U kunt dan met eigen ogen de oplossing zien die wij u voorstellen.


Informatiebeheer van de voorraden

Als u het beheer van uw voorraden wilt optimaliseren, dan hoeven wij alleen maar naar aanleiding van uw aanvraag een elektronisch beheerinstrument te implementeren.


Zo beschikt u over een informatiebeheer van de voorraden binnen handbereik, waarmee u direct kunt voldoen aan de eisen van klanten die zo snel mogelijk geleverd willen worden.


 

Fotogalerij


Dankzij deze fotogalerij kunt u een goed beeld krijgen van de diverse afdelingen en de veelvoudige diensten die Pack Center aan uw bedrijf kan leveren.

Behalve het bezoek van onze website door deze beelden kunt u uiteraard ook een bezoek brengen aan de locatie, zodat u zelf kunt oordelen over alle voordelen van het businesscentrum Pack Center.



 


Site map

Gegevens

Parc Industriel l Z.I. zone C
Rue Adolphe Quetelet
7180 SENEFFE
BELGIUM

Tel. : + 32 (0) 64 52 10 00
Fax : + 32 (0) 64 52 10 09

Ontwikkelt door easy-concept login